Over Dinxx

Onze slings zijn ontworpen door Dick Ubbink. Dick heeft veel ervaring opgedaan in de bouwwereld. Hij heeft meerdere posities bekleed in de architectuur, bouwtechnologie en vastgoed wereld.

In een latere periode studeerde hij bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en studeerde hij af in 'management van marketing en innovatie'. Vanuit deze invalshoek projecteerde Dick zijn ervaring en innovatie gedreven houding op de roeisport.

Naast Dicks persoonlijke band met de roeisport is hij nu gefocust op de ontwikkeling van meerdere innovatieve producten die de roeisport verder kunnen professionaliseren.

Prize winning

>

een reddot design award is een internationaal erkend kwaliteits zegel

 

De reddot design award is een internationaal erkend kwaliteits label voor excellent 'design'. Met meer dan 4.433 producten uit meer dan 60 landen wereldwijd is dit een van de internationaal meest bekende competities in 'design'. Met trots kunnen wij melden dat in 2011 onze slings de prijs wonnen in de categorie sport. De Dinxx werd gezien als een innovatie binnen de roeisport en is het eerste roeiproduct ooit dat een designprijs ontving.

Onze slings geven een nieuw antwoord voor meerdere problemen in de roeisport. Door het ontwerpen van een oplossing voor deze problemen en door zorgvuldig de juiste materialen te selecteren, ontwikkelde de Dinxx zich tot het model dat wij u nu kunnen aanbieden. Een sling die gemaakt is om lang mee te gaan.

Het winnen van de reddot design award is voor ons dan ook een bevestiging dat de Dinxx ook echt de beste sling is die je ooit zult gebruiken.

 

Rowannex

Dinxx is niet de enige innovatie die door Dick Ubbink in de roeisport is geïntroduceerd. RowAnnex is het bedrijf achter deze innovaties en heeft - naast de Dinxx slings - meerdere innovatieve roei gerelateerde producten in haar portfolio.

SwingRack en ZipRack zijn onze nieuwste innovatieve producten. Deze revolutionaire, dynamische en compacte opslag systemen, helpen je om je boot efficiënter in je botenhuis op te slaan en veel vierkante meters vloeroppervlak te besparen.

Producten van de RowAnnex
productlijn staan garant voor
een slim ontwerp. We zorgen er voor dat je jouw boten nog veiliger, efficiënter en handiger kunt opslaan dan de bestaande alternatieven.

 

It truly is a great product

- Craig McAllister, Comm. Man., Hudson Boat Works, Canada

Dit zijn echt de ultieme singles! Arbo hoogte en zeer betrouwbaar bij wind. Geen risico voor beschadiging van de boten"

- Mark Emke, Hoofdcoach Nationaal Roeiteam NL

Het is fijn om te weten dat we onze boot op elke ondergrond veilig en stabiel op en af kunnen riggeren.

- Chantal Achterberg - Bronze medallist W8+ 2012 Olympics
 

Contact

Interested?