Hoeveel sets (een set bestaat uit twee slings)


< Bestel als vereniging


Bestel slings als individu

Onze professionele slings zijn de beste die je ooit zult gebruiken. Ze zijn stabiel en veilig, licht en sterk, handig en compact. We hebben elk detail doordacht, zodat jij de voordelen van ons product kunt ervaren zoals dat zou moeten.

Vergeet niet dat je jouw Dinxx ook kunt ‘customizen’. Wij kunnen jouw naam op de zwarte banden laten borduren. Zo kan niemand zich meer op een wedstrijdterrein vergissen dat dit jouw Dinxx zijn.

Je kan jouw Dinxx bestellen door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Wij zullen een mail sturen om jouw bestelling te bevestigen en zullen aanvullend de betalingsgegevens toevoegen. Onze slings worden vervolgens per paar geleverd.

Mochten er nog vragen zijn, vul die dan in bij de opmerkingen onder aan het formulier. Wij beantwoorden je vragen graag!

Een set slings kost: € 339.00
Custom strap tekst kost € 38.00 voor een set slings, bij meerdere slings word dit € 18.00. Deze kosten worden op uw factuur gespecificeerd.

Bestel als individu >


Bestel slings als bedrijf/roeivereniging

Onze professionele slings zijn de beste die je ooit zult gebruiken. Ze zijn stabiel en veilig, licht en sterk, handig en compact. We hebben elk detail doordacht, zodat jullie de voordelen van ons product kunnen ervaren zoals dat zou moeten.

Vergeet niet dat jullie je Dinxx ook kunnen ‘customizen’. Wij kunnen de naam van jullie vereniging op de zwarte banden laten borduren. Zo kan niemand zich meer op een wedstrijdterrein vergissen dat dit jullie Dinxx zijn.

De Dinxx kunnen besteld worden door het formulier aan de rechterzijde in te vullen. Wij zullen een mail sturen om jullie bestelling te bevestigen en zullen aanvullend de betalingsgegevens toevoegen. Onze slings worden vervolgens per paar geleverd.

Mochten er nog vragen zijn, vul die dan in bij de opmerkingen onder aan het formulier. Wij beantwoorden jullie vragen graag!

Een set slings kost: € 339.00
Custom strap tekst kost € 38.00 voor een set slings, bij meerdere slings word dit € 18.00. Deze kosten worden op uw factuur gespecificeerd.
Aantal sets (een set bestaat uit twee slings)


Verkooppunten

Goedgekeurde verkoop punten, click op een logo om door te linken: